Нови изкуствени мигли

Обичам подредени работни дни, които започват рано и завършват рано. А какво по добро начало на деня от една сутришна тренировка? Положително съм изненадана от това, че има толкова много хора в тренировъчната зала в 06.30 вторник сутринта, готови да бягат на пътеката.  

IMG_0810[1]

За щастие успях да се измъкна по-рано от работа и да отида на козметик, за да си сложа отново изкуствени мигли – косъм по косъм. За последно бях с изкуствени мигли преди може би 2 години и бях много доволна от резултата, и от това че няма нужда да си гримираш очите. Смятам че изкуствените мигли са подходящо решение за лятото. Процедурата отнема около 1 час. Аз обикновено искам по-къси мигли за по естествен резултат. В моя случай сложихме 10мм и 11мм. (различна дължина в зависимост от това от коя страна на окото се слага). За мен процедурата е безболезнена, но леко досадна тъй като отнема време и трябва разбира се да си със затворени очи. Но като си отвориш очите след това и виждаш че си е заслужавало. Като цена тази услуга тук е скъпа. Аз имам карта за намаление от този салон и процедурата ми струваше около 250 лева.  (имайте в предвид, че тези цени не могат да бъдат съпоставени с българските, защото стандарта и цените тук са различни). За жалост този ефект на миглите не трае дълго и след 3 седмици трябва да отида на подръжка. Но за сега ще се радвам на новите ми мигли 🙂

IMG_0845[1]
П.С – бялото в косата ми е сух шампоан който изпробвах и който трябваше да бъде прозрачен, но се оказа отново бял! 0 точки за този продукт.
IMG_0849[1]

А сега ще оправям багаж утре съм в командировка и на семинар за съвети и трикове при изплащането на отпуски.

 

 

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.