Филм + торта = прекрасна неделя

Тази неделя изкарах един романтично-комедиен филмов маратон. Изгледах няколко стари,и някои по нови, предимно комедии и романтикаааааа.  Исках да се смея и за това се насочих към тази тематика, а и с комбинация на домашно направена шоколадова торта с глазура.. определено си заслужаваше.

Споделям част от филмите които изгледах, ако някои иска да си организира романтичен филмов маратон сега в началото на есента.

The other woman – Отмъщение по женски. Филма е от 2014 г.moves_theotherwoman-1

Забавна и разтоварваща комедия. В главната роля с Камеран Диаз. Карли (Камеран Диаз), открива че приятелят и не само е женен,но и има и любовница. Трите момичета се обединяват за да му дадат урок който той никога няма да забрави. towthe-other-woman-1920.jpgЗабавен филм особено в женска компания. Аз се смях наистина от сърце.

The Longest ride – 2015г

Филма е романтична драма. Люк и София се влюбват,но по пътя на тяхната любов трябва да преминат през няколко изпитания. Съдбата ги среща с Ира, който те спасяват при автомобилна катастрофа.Историята и спомените  на Ира помага на двамата влюбени да намерят отново пътят един към друг.maxresdefaulttumblr_nkr8yaztcn1r92zulo1_1280.jpgclairestbearestreviews_filmreview_thelongestride_oona_jack.jpg

Филма ми хареса тъй като преплита моменти от миналото и сегашно време. Препоръчвам го!

Последния филм, който изгледах тази неделя беше филм,който съм гледала поне пъти досега.

Friends with Benefits – По приятелски 2011 г.

Дилан (Джъстин Тимберлейк) и Джейми (Мила Кюнис), се чувстват приключили със своите старите клиширани връзки . Двамата искат да се отдадат само на физическо привличане, без намесата на чувства.Звучи лесно, но дали това е възможно?friends-with-benefits-movie-poster-02t4xuccw24eacvaqxlfvb0m1hnxwvsyb0tfqxk8wya5uv2nkevalsgz4mauxlgfsm.jpgfriends-with-benefits-friends-with-benefits-movie-2011-26673664-1280-544-1

Забавен филм определено за жени. Предполагам,че мъжете биха се отегчили от този филм.

А ето и моята специална домашна шоколадова торта с глазура.  Пасва много добре за женска компания и  филмов маратон. Ако има желаещи мога да публикувам рецептата. Много е лесна и не са необходими много съставки. Мързелива торта:)

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.