Първи стъпки…

При едно от последните ми излизания с колегите от работата, открих един нов мини голф на закрито. И познайте кой се влюби в играта….Невероятно забавно е, може би защото се оказа, че съм доста добра? :). Така че тази седмица повторих там с моето присъствие. Мястото е голямо с 18 голф дупки и побира 800 човека.7.JPG1,2.JPGВечерта залата се разчиства и от мини голф, се превръща в дискотека. Аз не дочаках дискотеката, тъй като имах други планове, а именно китайска храна и кино след това. Само да кажа, че паднах с една точка на голфа, но това си беше само лош късмет, тъй като бях леко разконцентрирана в началото. Със сигурност ще има реванш! 5Обожавам китайско мисля, че бих могла да ям китайски ястия доста често, а и съм забелязала че във много от тези ресторанти, персонала се състои от китайци все мили хора и едни такива усмихнати и все ти се извиняват…Вечерята бързо приключи тъй като пожарната аларма се задейства и трябваше да напуснем заведението.

Плана беше да гледаме един нов норвежки филм, Kongens Nei – „Отказа на краля“. Филмът е кандидат за номинациите на Оскар за чуждестранен филм.Kongens-Nei-1-e1469638667389.jpgФилма е много интересен и получи висока оценка от филмовите критици. Събитията те отвеждат в 1940 април месец, когато Норвегия се е намирала на прага на война. Сюжета на филма се отнася за решението на краля Норвегия да не застава на страната на Хитлер и Германия. Филма е доста патриотичен и се застъпват теми като духа на народа, демокрация и обещания.Kongens nei.jpg

Ето така един следобед за мен се изпари с бърза скорост. Добре е когато човек може да превърне един делничен ден в уикенд.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.