Дълги мигли, гъсти вежди… как

Да, да няма да ви говоря за мигли косъм по косъм или другите изкуствени мигли. Това със сигурност сте го чели много пъти.

Има обаче нещо което действа много добре на моите мигли. Аз също имах изкуствени мигли, косъм по косъм известно време ( виж тук ), но това за мен си е временно решение. Да красиво е, да има ефект, нооо, за мен лично отрицателните черти имаха по голям превес над положителните. За това започнах да използвам естествени масла, които да ми помогнат да имам по красиви и здрави мигли.

Преди известно време си купих серум за заздравяване и укрепване на миглите, беше непосредствено след като си махнах изкуствените мигли. Получи ми се обрив, а и много си търках очите, за това го спрях. След това прочетох на много места за ползата на рициновото масло. То се използва и в различни маски за коси, но аз го използвам основно за миглите ми. Нанасям го с тази малка четчица преди да си легна. Нанася се по ръба на миглите.IMG_3355.JPGМоето шишенце е много голямо, бих отляла и на вас, защото това никога няма да мога да го използвам. Само внимавай да не ти влезне в окото, защото щипе ужасно. Маслото може да се използва и за премахване на следи от стрии. Знам че го използват и за подхранване и за растеж на вежди. Аз не съм го използвала по този начин.Маслото има още лечебно свойство за редица болежки.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.