Първата ми Glossybox

Вече наближава близо един месец от както получих моята първа кутия, и мога да споделя моите впечатления от продуктите в нея.img_3934Това беше първата кутия така, че я чаках с голямо нетърпение. Всяка кутия пристига в луксозна опаковка и пет продукта. Аз наистина бих се зарадвала повече на продукти за грижа за косата и кожата от колкото гримове. Причината защото гримовете предпочитам да си ги пробвам и да прочета повече за тях преди да си ги купя.img_3936Продуктите бяха добре подредени в кутията. И човек остава с чувство че фирмата, доставчик се е погрижила добре за първото впечатление на клиента. Сега почти един месец по късно и след като пробвах продуктите не мога да кажа, че бих си купила или препоръчала много от тях, но още си спомням как беше опакована.img_3937

Ето и списък с продуктите и моето лично мненение за тях

Loreal Paris -Pure Clay Purify Mask

  • Първия продукт в кутията беше мострата на маската за лице, за която писах тук.  Тъй като имам оригиналната опаковка, ще си запазя мострата за когато отида на почивка и ми трябва да си освежава лицето.

Nicks K FX airbrush Beauty Sponge

  • Втория продукт е мултифункционална гъбичка за нанасяне на база, коректор, фондьотен. Аз използвам подобна гъбичка и за нанасяне на пудра, руж или с една дума всичко. Вярно че това което използвам е малко по различно ( в интерес на истината още не съм установила какво му е по различното освен цената и името). Но това което използвам се казва бюти блендер. 😜 звучи много чуждоземно. Но съм много доволна. Магическо чудо за нанасяне на всякакъв вид грим. Та тази нова гъбичка все още е запечатана, защото имам няколко отворени бюти блендъра които ползвам в момента. Но определено ще и дам шанс като и дойде времето да си подменя някои от „бютитата“.

Eyebrow gel

  • Трети продукт е гел за вежди. Идеята му е да защитава, подхранва и оформя веждите. Водоустойчив и разбира се прозрачен. До колкото разбирам тази фирма Glossybox си има своя марка за гримове и козметика, така че в кутиите се намират и продукти от тяхната лична колекция. Този гел е един от тях. На мен гела не ми хареса защото си усещам веждите много „схванати“ 🙂 . Забрах как е правилната дума :), не препариране ама такива твърди. Е разбрахте ме. За мен балсама за устни върши по добра работа за фиксиране на вежди.

Universal Beauty Secret Flush

  • Това е един кремообразен руж. Подходящ цвят за моята кожа. Пише че може да се използва и като червило. На мен не ми хареса опцията да се използва като червило защото изсушава устните. Не ми харесва резултата. Аз си падам повече по руж, който е под формата на прах, така че това определено няма да бъде моя фаворит.

Affect cosmetics – colour attack Eyeshadow

  • Последния продукт, от който може би съм най доволна. Това са едни златисти сенки. Консистенцията им е много странна, защото не са гладки а по точно грапави. Издържат цял ден дори и върху мазни клепачи. Имат хубав цвят, и сама може да определиш колко наситени искаш да бъдат. Перфектни са за нанасяне в началото на клепача, или ако искаш да подсилиш някои други сенки и ги нанесеш отгоре. С тези сенки определено трябва да се внимава като се нанасят за през деня, ако не искаш да „светиш като коледна елха“.

Това бяха продуктите от моята първа кутия. Надявам се в другите кутии да има повече продукти за коса и кожа.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.