Списък на живота

Не мога да не споделя с вас последната книга, която прочетох на един дъх. По препоръка на една колежка си взех от библиотеката книгата на Лори Нелсън – Списък на живота. Аз я четох на норвежки.Сега виждам, че я има и в България. Така че бързам да ви я препоръчам. Ако харесвате книги за живота, момичешките мечти, очаквания, любов, разум и задължения. Това как човек трябва да помни, гони и изпълнява детските си мечти, то това е книга за вас.

Ето и част от историята на книгата: След смъртта на майка й всички роднини очакват, че Брет ще наследи преуспяващата фамилна компания, но тя получава… измачкан пожълтял лист. Брет написала списъка с целите на живота си, когато била на четиринайсет. Изхвърлила го, без да подозира, че майка й ще го намери и запази. Десет от целите били постигнати, но останалите десет – не. Завещанието донася на Брет шокиращата изненада, че ще получи своя дял от наследството само ако осъществи и непостигнатите цели. При това за не повече от година – срокът, в който Брет трябва да преоткрие забравените си детски мечти.

Наистина ви препоръчвам тази книги.IMG_4270.JPGТук в Норвегия книгите основно ги вземам от библиотеката, но незнам как е в България. По мое време в библиотеките нямаше нови книги. Има ли нови книги в библиотеките сега, и посещават ли се те?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.