Коледен календар си имам аз..

Вижте с какво се събудих днес. Хокон ми е направил Коледен календар 💕. Тук си имат традиция да си подаряват коледен календар. Да принципно това е за деца,  но тъй като аз му казах, че в България никога не съм получавала такъв календар като дете. Той реши да ми направи ръчен коледен календар. Тук в миналото родителите и прародители са пакетирали малки шоколадчета и приказки за всичките 24 прозореца на календара. Тези 24 прозореца символизират дните до 24. Декември. Сега вече предимно се купуват готови календари както за деца така и за пораснали мадами, които обичат грим и козметика. На пазара има всичко. Масово се критикуват тези родители, които залагат на традиционно направените ръчни календари, със скъпи подаръци. Твърди се, че по този начин учат децата да имат все по големи и по големи изисквания и претенции. Та ето го и моя календар. Красота

img_4483

Моят календар не е финансово скъп (или по точно силно се надявам, че не е все още незнам какво има), но пък ми е мил и скъп жеста. Даже е заделил 7 пакетчета да ги вържем в стаята като отидем на почивка, че да не пропускам ден.

Вече се въртях покрай всички пакетчета и тайно се пробвах да ги отворя докато бях сама, но той ги е запечатал с тиксо и не можах. Няма как трябва да се чакам 😅.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.