Подаръци за всички

Ho-HO ….И ето че дойде времето да сложим подаръците в коледната торба,  и да ги разнесем до послушните деца. Но първо трябва да ги опаковам. Май това е най трудната работа. Никаква ме няма по опаковането. Със сигурност знам, че не мога да работя в магазин където се опаковат подаръци.  Не заради друго, ама незнам кой би ме изтърпял да му опаковам подаръка 25 мин. и накрая плачещ резултат.

Подаръците за България изпратих преди седмица, знам че едва ли ще пристигнат на време, но все някога ще дойдат (дано нищо не се обърка). Подаръците за България ми отнеха точно няколко минути да ги поръчам, как се казва бяха на едно цъкване разстояние. Норвежките подаръци бяха малко по трудни, но в никакъв случай не сме използвали прекалено много време в обикаляне на магазините. Имахме план от самото начало. Принципно купуваме символични подаръци, на мнение съм че в днешно време, и в Норвегия, всеки сам може да си купи това което си пожелае. Така че подаръците са неща символично, забавно и в никакъв случай не много скъпо.

img_4882img_4885fullsizeoutput_afullsizeoutput_bimg_4888img_4889img_4890

За децата предимно Лего, книги и шоколадови лакомства. За домашните любимци играчки, а за възрастните подаръчни карти за операта или за любим техен магазин, саламови деликатеси печени бадеми, марципан. А да имаме и един пуловер, който се надявам че ще се хареса. Всички подаръци могат да бъдат върнати в магазините, и да се вземе нещо друго, ако не им допаднат по вкус.

img_4894

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.