Christmas is here

Здравейте в първия коледен ден 😄. Надявам се, че всички са имали хубава Бъдни вечер с вкусни гозби, добри хора и желаните подаръци 🎄. Нас ни посрещнаха родителите на Хокон с традиционна норвежка трапеза, голямо коледно настроение и много смях. Обичам когато ми разказват как те са празнували Коледа, и какво за тях е Коледа. А как само се смях  на старите, бебешки снимки на Хокон и сестра му 😅. Вечерта мина с много настроение. Играхме игра. Обикаляхме покрай елхата, разглеждахме подаръци. 

А подаръци имаше за малки, големи и четириноги.

IMG_4379.JPG

Вие доволни ли сте от вашите подаръци? Аз получих повече от колкото съм желала. Абсолютно всички подаръци ще бъдат старателно използвани. Много мил подарък ми бяха едни розови домашно направени домашни пантофи 💕 и четец за книги. Ще го използвам да чета е- книги на български.

fullsizeoutput_6b.jpeg

Днес тук е пижамен ден, спи се до късно, закусва се късно и се ходи с пижама “ all day long „, с една дума “ no stress 😎 „.  Аз сега си седя с коледната ми пижама, пия какао със сметана и гледам коледни филми. В първия коледен ден, не е разрешено да се излъчват реклами по телевизията. Защо не може всеки ден да е така (въздишка)?  Рекламите са заместени с малки клипове за различни фондации. Идеята е да се насочи вниманието към различни организации, кото помагат на хора в трудни ситуации, като група за близките на болни от някаква болест, донорска група, защита на детето, помощ на самотните майки…. Добра традиция.

Ето и малко снимки от вчерашния ден 👀.

Толкова ми е коледно,  май само снега ми липсва да предаде завършеност на коледната идилия.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.