Намерих белия кон

Днес решихме да използваме почивния ден да се разходим в гората, вместо да мързелуваме в нас. Тук в Осло някак си strange, но още нямаме сняг, но температурите са ниски вечерта и водата в много изкуствени езера е замръзнала. Много хора карат кънки или правят дупки за ловене на риба, 🙂 не на едно и също място разбира се. Аз си намерих мое си езеро, скътано без хора и се разходих до средата на езерото. Чак съжалих че не си взех кънките с мен. Май ще се връщам скоро пак. Даже видях замръзнала жаба, горката не е могла да стигне до брега, леда я е настигнал.

IMG_4486.jpg

На път за хижата видях и бял кон, или пони но този беше с мнооого козина, хммм коня може ли да си сменя козината в зависимост от сезона? Та вече имам и принца и белия кон. Всичко е комплект :).  След чаша горещо какао и канелена питка в хижата, се насочихме обратно. Тук започва да се стъмва от 14 часа, и става не толкова уютно за разходка.

2

3
Белия кон 

56

img_4493
Хижата

img_4511

А сега подготвям урока по руски на Хокон. Той иска да научи руски език,  за да говори с баба ми от Русия. В България почти всички роднини знаят руски така че хем ще може да комуникира с руски и български роднини🤔. Умно!

7.jpg

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.