Шепа злато

Вижте до какво се добрах. Това са капсулите на Elizabeth Arden – Ceramide Capsules, или както аз го наричам златни рибки. Е не прилича ли на малки рибки?

Аз няма да разказвам на дълго и широко какво е това, и какво съдържа защото можете да го прочетете тук. Това намерих на български език.  Ще ви кажа за моето мнение и как аз го ползвам.

img_5157img_5166

Бързам да се застраховам като напиша, че не съм професионално лице, и че моето мнение е субективно, така както аз усещам продукта. Така че ако има хора, които са ползвали или имат професионален поглед върху продукта и смятат, че съм казала&написала нещо неправилно, да го имат това в предвид.

Този продукт за мен е скъп. Но тук както казах има намаление и бяха намалени на 50 процента, за това реших отново да си взема. Изпробвала съм няколко различни видове капсули, чиито състав е до голяма степен сходен с този на Elizabeth Arden и съдържат серамиди и липиди.

IMG_5168.jpg

Това което ми хареса, е че не омазнава кожата след нанасяне. Пише да се ползва два пъти на ден. Аз го ползвам само вечер, защото искам да попие и да влезне добре в кожата ми без наличието на грим. За сметка на това минус му е че капсулата е малко по голяма за едно нанасяне, но пък не стига за два пъти. Отделно не мисля че е добре капсулата да престоява отворена. Може би моето лице да е по малко, незнам…. 🙂 Но аз нанасям това което остане на шията. Друг минус му е може би, че е малко пипкава работа с отварянето на капсулата, но се преживява. Много, ама наистина много бързо попива в кожата. Кожата се усеща по свежа още от втората капсула.

Аз ще се пробвам да нанеса капсулата с дерморолер, за да видя дали ще има още по добър ефект. С една дума тези капсули са  голям продукт в малка опаковка.

IMG_5153.jpg

И, да друго отрицателно е цената разбира се. Но сигурно могат да бъдат намерени по евтино по интернет. Разбира се че капсулите е желателно да се ползват от жени над 30 години, иначе  едва ли ще види видим резултат…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.