Готови за женско пътешествие

Готова съм. Багажа и доброто настроение е стегнат, фотоапарата също. Отивам на женско пътешествие. Отново! 24 усмихнати, шумни и красиви българки ще превземат Португалия и по точно градчето Порто. 

Организацията отново е на ниво, типично по лондонски, другарката се е погрижила 🙂 .Всички излитаме от Лондон в събота и се връщаме обратно в неделя. 24 часа, 24 жени, много забелeжителности, кафета, торти, ресторантчета и дискотека.

IMG_6468

Всичките госпожи живеят в Лондон, а аз ще се присъединя от Осло, за това и трябваше да затворя офиса още днес и да се предвижда до Лондон.

IMG_6442.jpg

За пътуване съм си подготвила само ръчен багаж.  Удобни обувки, „скъсани“ дънки и тениска са само част от антуража :).  Е разбира се и някоя друга рокля, накъде без това 🙂 или май роклите са повече отколкото дънките и тениските….  но човек трябва да използва слънчевото време, когато му се падне такова. Не мога да повярвам че там ще е 15 градуса и че ще заменя снежната покривка със слънце може би ще видя цъфнало дърво 😱. Разбира се и фотоапарата и е- книга са част от багажа. Все пак ме очакват четири полетя за 4 дни, така че добро четиво е et must!

IMG_6388.jpg

Нямам търпение отново да видя онази енергична, позитивна и луда женска група,която прие един пришълец от Осло :).

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.