Ближи си сладоледа, аха….

Уау, това време в Норвегия направо изненадва. Вече втори ден по ред ни тресе топлина треска. Температурата е близо 20 градуса. Чак трябваше да се ощипя, че да съм сигурна че не сънувам. Това се казва лукс!. Може би зимата вече отмина?

Прескочихме от зима на  почти на юлски температури за тези геофрафски широчини. Хора се разхождат по къси гащи, деца бягат боси в пясъчниците. А аз си ям сладоледа 🙂 . Жалко че идилията се разваля още утре и температурите се връшат в нормата си.

DSC00599

Аз днес само чаках да стане два следобед и не издържах повече да седя на работа, и да гледам хубавото време през прозореца, все пак не всеки ден човек може да ходи с кожено яке. От вчерашната ни 13 километрова разходка така да ме болят краката, така че днес май ще се пласирам добре на дивана и никаква ходене повече :). Краката ми са виждали и по добри дни, както се казва.

DSC00589.jpg

Ето с този сладолед си имах големи проблеми, първо исках розов сладолед, а не бял с розови гранули, и после исках кутийка, а не фунийка, защото знаех че ще се разтече, но реших да се усмихна и да не се оплаквам на продавача, които и без това беше стресиран от многото хора, които се редяха за сладолед в хубавото време.

А това тук е послената снимка на сладоледа, преди сладоледа да се сгромоляса на земата…. толкова със сладоледа за днес 🙂 🙂 🙂 другия път пак ще пробвам..

DSC00596

DSC00602

Нямам търпение вече да засадим цветя на терасата, и да изкaраме летните маси и столове. А сега ще продължа да гледам сериала който върви на Нова тв / Ние, Нашите и Вашите, 🙂 смея се с гърло на тази сериал. Май доста неща съм пропуснала по телевизия, след като спрях да гледам българска телевизия  преди 9 години.

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.