Следваща дестиация….

Хубава събота хора 🙂 идвам да ви кажа само едно Hi. При мен днес програмата е натоварена, но успях вече да да тренирам, изчистя апартамента, даже да се срещна с една „нова“ бългърка и нейния малък принц. Много приятна госпожа. А сега ще стягам багаж 🙂 .

Утре заминаваме за Мадрид за няколко дни, малко на разходка. Офиса е вече затворен и работата е оставена настрани за няколко дни, сега сме във Великденска ваканция чак до вторника след Великден.

IMG_7047.jpg

Времето в Мадрид го дават много приятно така, че ще взема само пролетни дрехи, супер!  Сега ще трябва да свърша малка подготвителна работа за нашия escape до Мадрид. Разбрахме се с Х. да си поделим „отговорността“ за почивката, и по точно какво ще правим там, какво ще посещаваме и къде ще се храним. Така че аз имам  отговорност да измисля програма и да го изненадам 2 дни, а той ще подготви програма за следващите 2 дни от почивката 🙂 .  Ако някой е ходил и има предложения за паркове, ресторанти и други места за посещение да каже.

В четвъртък се връщаме и ще гледам да направя козунак за празниците. Прочетох няколко рецепти за козунак със стафиди и портокали и какво ли не. Никога не съм правила така че ще ми е интересно да видя какво ще се получи, а и Х. не е пробвал козунак. Ако някой има изпробвана рецепта да пише. Благодаря!

А сега отивам да стягам багаж. До скоро 🙂

 

DSC00809 2.jpg

 

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.