Кисела и недоспала

Здравей Неделя. Честит имен ден на всички цветни момичета 🌹🌺🌸. Надявам се да сте имали хубава неделя? Ние стигнахме до Мадрид и сега си почиваме в хотела. Аз пак не спах цяла нощ, от вълнение преди пътуването и след като се въртях до 04 часа в легло реших да стана да гледам филм и да свърша малко работа. Това да гледаш часовника през 5 мин не си е работа.

Съответно днес всичко ми върви на бавни обороти. Даже съм си леееко кисела 😋. Гледам че правя забележка на Х. че върви бавно, и не можах да пресечем на зелено, че яде вечерята си бавно, че е сложил телефона в грешната страна на раница. А бе с една дума ужасна съм, чак аз не мога да си се изтрая. Спи ми се 🙂.  Та решихме да се прибираме да почиваме а утре с нови сили да започнем да разглеждаме града. Между другото тук е 25 градуса, неверятно приятно!

DSC00832IMG_7093

От летището си купих този нощен крем. Прочетох за него доста добри неща и тъй като моя нощен крем от България свърши реших да пробвам този. После ще ви кажа отзиви. Но за сега съм ползвала мостра и ми допада. Води се като маска за през нощта, която хидратира. Но после ще напиша и по изчерпателно мнение.

Сега ще зареждаме батериите за утре 🤗. 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.