Из Мадрид….

Нов ден, ново начало 😉. Охх 26 градуса, как да не се радва човек. Мисля че хубавото и слънчево време се оценява само когато е дефицит там където живееш. Това вече съм го казвала много пъти, но няма да спра да го повтарям.

При нас в Осло няма и помен от пролет и цъфнали дървета, а тук и листа и цветя даже има. Днес решихме да си вземем билети за Hopp on/hopp off. Взехме си билети за два дни така че да можем да се возим из цял Мадрид, да обиколим основните, големи забележителности, и да се качваме и слизаме когато си искаме.

IMG_7182

Определено много хора навсякъде, незнам как е през лятото. Но ако имаш желание това не те спира.

IMG_7304

Тук е красиво, но и слънчевото време допринася за положителнанта оценка. Даже се бяхме излегнали в един невероятно красив и голям парк. Хокон беше решил, че трябва да почернява. 😀

Утре ще закачим мартеницата на Х. на дърво, той вече си намери красиво цъфналo такова, в градината в кралксия дворец. Утре аз ще „пазя“ територията, охраната да не види, докато той си закача мартеницата 🙂 Тази мартеница е преносена, но в Осло няма нито щъркел, нито цъфнало дърво и за това не можа да я закъчи.

IMG_7233.jpg
Добре че има кой да чете картата 🙂

IMG_7287

IMG_7333 2

IMG_7154

IMG_7336.jpg

До скоро

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.