Зима, козунак и снимки. Рандом

И ето ни обратно тук, след 28 градуса и слънце, бяхме посрещнати със сняг и само 1 градус.  Добре дошли в Норге 😀. Горките испанци, които се бяха стегнали за почивка в Осло. Гледах че много се споглеждаха и вадеха дрехи от куфарите на летището 😉😀.

Дрехите са в пералнята, закуската е погълната, а аз се захващам да пробвам да правя козунак. Е по точно вече го направих. Ужас! Толкова е голям! А да не говорим колко работа, миене, разбирам защо хората си купуват такъв, а не месят. То едно месене, мазане, прехвърляне в различни съдове, но мисля че стана. И в никакъв случай не съжалявам. Вие сигурно сте направили вашите козунаци?

DSC00981.jpg

При нас всички почиват и ние сме решили, ако времето позволява да се разхождаме из гората и да караме колело. Днес обаче е само 1 градус и прехвърчаше сняг. Така че плътно вкъщи, но свършихме и малка работа. Планираме бъдещи покупки за къщата, то ремарке ни трябва, лопати, количка за градината, разни машинки. Но всичко по реда си. Аз си мислех че тези почивни дни ще махна зимните и да извадя пролетните дрехи, но Уви май ще изчакам още един месец, впредвид тукашните температури. 

Ето и няколко красиви снимки от ботаническата градина в Мадрид. О Боже, какви цветя, какви храсти, какви цветове. Вече знам каква градина искам. Жалко че тук малко неща виреят. Но градината ще я направим приказна, се надявам 😀.

DSC00954

DSC00958

DSC00963

DSC00945.jpg

DSC00950

DSC00956.jpg

IMG_7541 2.jpg

До скоро! П.С заменям домашно направен козунак за боядисани яйца. Тук не намерих боя за такива 🙂

 

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.