На фокус нови помощници

Да знам че съм замацана на снимката, но не аз съм важна тук 🙂 .Ето и обещаното постче за тези два измиващи гела, които купих преди малко повече от две седмици.
Исках да мине малко време, за да мога да ги изпробвам преди да пиша отзиви.
Сега вече съм ги ползвала повече от две седмици, даже ги бях взела за почивката. Става въпрос за # L’ORÉAL PURE CLAY PURIFYING CLEANSING GEL и # L’ORÉAL PURE CLAY ILLUMINATING CLEANSING GEL.

IMG_7561.jpg

Или както аз ги наричам зеления и черния гел за лице. В България мисля, че тези измиващи гелове още ги няма, но ще дойдат… след време.

Както и преди съм казвала съм много внимателна какво нанасям на лицето си, защото кожата ми е доста чувствителна и зачервявания се получат много бързо. На този етап и вече няколко години съм много доволна от българските продукти с роза. Можеш да прочетеш тук повече за това. Но за жалост не бях съобразила бройките на тубичките гел при последното ми пътуване до България и се оказа, че гела ми е свършил. За това прибягнах до тези две нови тубички на Лореал.

И да харесват ми. Не бих искала да ги сравнявам с този гел от България, който ползвах до сега. Но мисля че тези продукти на Лореал са добри, даже толкова че ще ги ползвам известно време, а няма да попаднат в кутията за „някой път но не сега“ .

Подобно на маските можеш да намериш измиващите гелове в три различни варианта/ разновидности, съобразено с твоите нужди.  Аз си купих точно тези два гела, зелен и черен, защото бях използвала зелената и черната маска с глина на Лореал. Виж тук и тук.

Черния измиващ гел или # L’ORÉAL PURE CLAY ILLUMINATING CLEANSING GEL използвам вечер за махане на грим. Самата консистенция и на двата гела е нещо като мус. Но след като го нанесеш придобива една геловидна консистенция. Аз го разнасям или с гъба за лице или с машинка за лице, но става разбира се и само с пръсти. Черния гел не съдържа сапун и целта му е да премахне мръсотия и грим като остави кожата чиста и свежа.

IMG_7580.jpg

Зеления гел или #L’ORÉAL PURE CLAY PURIFYING CLEANSING GEL използвам предимно сутрин, за да освежа лицето ми и да махна насъбралата се „мазнина“ от нощта. Гела съдържа еквалипт, и три вида глина, което наистина придава един ободряващ и леко ментов „ефект“. Аз лично мисля че този гел за разлика от черния е по плътен.

IMG_7581.JPG

Опаковката и на двата гела е от 150 мл. и цената му намирам за достъпна.

В една дума, ДОВОЛНА! Давам му високи точки 🙂

IMG_7576.jpg

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.