След почивката ….

Вие настроихте ли се на работна вълна? Аз тези два дни съм дезориентирана. Не обичам да ми започва седмица от вторника, не мога да си подредя часовете, все не ми стигат.А и отделно това студено време, пролетта още не е дошла, но това е друга тема. Аз като гледам типично като норвежците все за времето си говоря 🙂  🙂  🙂 . Моите колеги всичките, си взеха още една седмица ваканция и аз съм пак сама в офиса, даже столовата не работи.

DSC01004

DSC01008

Ние успяхме до отидем и да подпишем договора за къщата и даже се уговорихме с предишните собственици да се срещнем следващата седмица, за да видим къщата  вече като собственици. Даже да измерим там където сме намислили да сложим други мебели. Тук като купуваш жилище имаш само 1 час на разположение да разгледаш жилището и да прецениш дали го искаш или не. И този 1 час не е само за теб идват много хора и оглеждат, та с една дума следващата седмица ще ни бъде първото нормално посещение в къщата. А най хубавото е че има вероятност да вземем къщата още от 10 май, а не от юни както беше плана. Та сега ще чакам с нетърпение да видим дали ще се получи :).

Хубава вечер! П.С чета една много интересна книга, ще проверя дали я има в България и може да ви напиша нещо за нея като я прочета, но за сега много ми харесва.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.