Страх от високо, имате ли лек?

Ако някои има много бърз и ефикасен лек срещу високо да казва бързо. Отивам на Тиймбилдинг и са избрали да се катерим по едни дървета едни висящи пътеки или така наречена въздушна градина. Ужас! Точно там втози парк съм имала един от най неприятните дни през живота ми. Преди две години направих подарък на Х. за рождения ден, престой в тази градина. Трябваше да е невероятно изживяване със смях и веселие.

Но не мина точно така. Въздушната градина представлява ето това.

Klatrepark_fakta

mor ut fra trnet IMG_3619_1200x525

Има различни маршрути с различна трудност. От детски до възрастни и напреднали. Преминаваш едно кратно обучение за сигурност и ти дават екипировка, предпазна каска, въжета, с които да се обезопасиш. И от там става интересно. Качих си се аз на началния пункт, доста метра над земята и краката ми замръзнаха, имах чувство че всеки крак тежеше по няколко тона. Сърцето ми щеше да излезе през устата. Ръцете ми трепереха, зъбите се удряха един в друг. По гърба ми се стече няколко литра вода. И така ни напред ни назад. Не можех да се мръдна, зад мен опашка от пъргави деца, които бяха учудени че аз не мога да се мръдна и леко недоволстваха че ги забавях. След може би 1 час стоене само на едно място, успях да си преместя краката едвам, едвам и слязох от там. Останалата час от деня изкарах твърдо на замята. Сещам се че през следващите дни имах невероятна мускулна треска от това където съм си напрягала всичките мускули 🙂 .

Та ето там пак ще ходя, УЖАС! Незнам какви ще ги свърша и съм решила, че ако видя че не се чувствам сигурна въобще няма да се качвам, голяма работа на Тиймбилдинг, ще бъда на земята и ще снимам, фотограф на събитието :). Естествено че искам да съм с другите, така че ако имате съвети и то бързи давайте! 🙂

Но ако на вас ви харесват такива занимание, проверете ги, виждам че ги има и в България.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.