Нещата се нареждат

Хубава неделя хора, как сте почивате ли?

При нас днес задачите са се наредили на опашка, како винаги. Това с преместването и ремонта макар и малък и не толкова обхватен си отнема време. Но аз вече се отказвам да се стресирам. Когато стане тогава! Както казват тук ще живеете 60 години  в тази къща за къде да бързате, няма бърза работа :).

Днес боядисвах няколко мебели в жълт цвят. Цветовете които подбрах за моята- хоби стая са сиво, бяло и жълто. Остава ми още малко да я довърша и ще ви я покажа в завършен вид. В момента търся жълти пердета, май ще ги поръчам по интернет, тъй като не ги намирам по магазините. Много съм доволна че най накрая успях да извадя и подредя дрехите по гардеробите. Имах чувство че няколко седмици живеехме все едно на гарата. Всичко в куфари и кашони. Все едно чакаш повикване за някой влак или автобус😀. Та сега нещата са по добре.

Нещо друго. Тиймбилдинга мина добре. Аз бях само на тази част, която беше теоретична/ практика, не участвах в катеренето. Заболя ме глава, а и няколко колеги също се отказаха. Така че това беше удобен претекст да си тръгна.

Самия тиймбилдинг ще продължи още един ден 8. Юни. После ще ви пиша в какво се е състояла теоретичната част. Заглавието на урока/ лекция, е кой съм аз, как комуникирам, как работя в екип. Това е външна фирма, която е наета и има за цел да скицира средата на работа  при нас и това как да станем по добре в общуваме по между си. Едни от средствата който използваха е работа с роли. Но за това ще ви разкажа като приключим на 8. Юни.

ОК аз се захващам да правя брауни 🙂.

А ето и част от мойте жълтинки в стаята ми

IMG_8078

IMG_8056

IMG_8081

Хубава вечер

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.