Едно семейство за снимка

Преди малко повече от седмица в Осло пристигнаха едно много българско, енергично и туристическо семейство от Лондон 😄. Типично в техния дух дойдоха за една нощувка или по точно един кратък уикенд. Но престоя и посещения на забележителности в Осло бяха добре планирани от нашата другарка на женската група Веси 😊. Тук и тук  може да видите нашите женски пътешествия организирани от другарката.

IMG_7916

IMG_7929

IMG_7970.jpg

Веси и Тони ❤️. Позната класическа история, двама влюбени студенти в небезисвестната Свищовска академия. Запознах се с тях при едни от моите летни „турнета“ през 2003 г. 😃😃😃😃 в Слънчев Бряг. Работихме с нея на рецепция, Тони барман. И така се заформи едно приятелство, което сега, след 14 години и няколко хиляди километри е все още силно.  И макар и да не сме близо една до друга ( Лондон-Осло) знам че тя е един от хората, които могат да ме заредят положително ако съм там долу.  А любовта на Веси и Тони, тя може да се види и от снимките. Сега те вече са Веси+Тони = Анна Мария ❤️.

IMG_7930

IMG_7974

С тяхно разрешение мога да споделя снимките от нашата разходка в Осло.

Веси ми се скара, че не съм ви показала тези красоти от Осло, та сега използвам случая да ви покаже няколко хубави места в любимия ми Os❤️lo.

IMG_7982

IMG_7983

IMG_7992

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.