Хвърлих се в ново предизвикателство

Имам много алергии. И една от тях е бездействие и да седя просто ей така, без нищо да правя. Или просто да нямам идея. Все върша нещо, един проект започвам, друг планирам. Е не всичко винаги довършвам до край 🤣, но се старая.

Та сега съм се хвърлила в ново занимание. Не че ми остава време с тази къща, май съм го планирана доста грешно относно времето което имам. Но искам и се надявам да се получи.

Искам да се науча да поставям мигли косъм по косъм. Искам  да знам как става и да мога да го правя. Та се записах на курс, в България! И сега тренирам. Изпратиха ми тази кукла манекен и сега си лепя и правя мигли тук.

IMG_8180.jpg

За сега изглежда все едно държа прибори за хранене 🙂 🙂 🙂

Трябва да си много прецизен и точен, за да бъде резултата красив. А ако питате как се навих… ами много просто. Вече поредна година не мога да намеря салон в който да съм доволна от резултата. Първия път при поставянето миглите са красиви, а при подръжка стават едни такива спластени, прилепнали. С една дума махам си миглите сама само след 1 седмица, и то по най лошия начин с търкане и дърпане. Като по този начин махам и моите мигли. И за това реших да вникна в тази материя на миглипластика. Да знам че и след курса пак няма да мога да си слагам мигли косъм по косъм сама, но искам да знам как става.

IMG_8179.jpg

Та ето още едно занимание. Както казах малко не съобразих много времето на курса, предвид че имам и други ангажименти в къщи и работа. Но когато го планирах и се записах на курса къщата не беше купена. Така че сега запретвам ръкави и започвам. 😜. Има още три седмици до курса в София.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.