Петък, отново!

И тази работна седмица приключи. Въпреки че няма от какво да се оплача. Вчера и днес работя от вкъщи. Но това изисква още по голяма дисциплина. Но сега е уикенд и още по хубавото е че сме почивка до вторник. Не че се очертават големи планове. Къщата ме зове….

Тук мисля че и този път лятото ще ни подмине. Вече е 2. Юни а температурата пак си е 12-14 градуса с леки превалявания.

Аз току ли приключих работния процес, разбирай боядисването за деня. Имам чувство че този ентусиазъм, който имах в начало за ремонт и ново, леко започна да се изпарява 🤣🤣🤣. Сега вече искам всичко да е готова час по скоро и да не се занимаваме повече с това.

Ето и част от стълбището, върху което работя. Една част е боядисана, сега трябва да махна килима от стълбището, който е доста добре залепен с лепило. Ако имате предложение как да махна добре залепен килим за дървен под, казвайте. Идеята ми е да боядисам стълбите в блед цвят пепел от рози с бял парапет.

IMG_8215 2.jpg

Утре се заемам с тренировачната стая. Сложихме пода и подовото отопление там, сега ще боядисаме стените, закачим огледалата и можем да внасяме уредите. Урааа!

Аз ви оставам сега. Петъчната пица ме чака.

IMG_8217

IMG_8223

А после релакс. Охх тази поредица книги, които чета е невероятна. Вече започнах част 2 от общо 7. Надявам се скоро да ми стигне време да ви споделя и за нея.

Вижте какви красиви храсти имаме в градината.

IMG_8194.jpg

И малко люляк

IMG_8200.jpg

IMG_8198.jpg

До скоро ❤️

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.