Капка нощна магия

Тадам, затворете си очите, и вдишайте. Сега вече може да ги отворите  🙂 . Ще ви представя нещо, което е направо бомбастично…

Спрямо моите представи разбира се 🙂 . Преди известно време бях ви казала че имах мостра на този нощен крем, балсам, маска на Biotherm Aquasource Night Spa. Както и да го наречете все си е правилно. Много ми хареса тогава и реших да си го взема. Предвид това, че моя нощен крем свършваше. И да ви кажа от тогава само него си ползвам вечерта.

IMG_7844.jpg

Крема или за мен по точно гела, тъй като има консистенция на гел. Та той има невероятен мирис нещо като мента, а цвета както виждате е един такъв зеленикав. А като се нанесе все едно съм сложила някаква маска, филтър. Кожата на лицето ми го прие много добре, а и много бързо попива. А на сутринта наистина си чувствам лицето хидратирано. Пише че може да се използва и като маска, но аз предпочитам да си го използвам всеки ден като нощен крем.

Бурканчето е много тежко, от стъкло. Изискана опаковка.  Цената му е близо 70 /80 лв,  скъпо е, но продукта си заслужава. Аз го купих от безмитната зона на летището така че цената ми беше по достъпна. Сега мисля да си купя и дневния крем.

<3

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.