До Осло

Здравейте момичета. Чувам че вече е 30 градуса при вас, АААА?  Чудесно 😅.Аз днес се събудих в апартамента в Осло. Имах ранни работни срещи и прецених, че е по добре да си остана в Осло. Но за сметка на това, днес успях да си тръгна още в 14.30. Късметлийка.

Прибрах се и какво да видя, бележка. Фризера, който поръчахме преди две седмици е дошъл. Ура, най накрая. Много исках допълнителен фризер, а не само това което си е комплект с хладилника. Трябва ми за сладолед 😜. Аммм. Е не само, но обичам много сладолед и замразени ягоди.

Когато дойде ягодовия сезон, в началото на другия месец ще ви покажа как си правя ягоди за зимата. Като след това ги използвам на палачинки или сладолед.

А сега продължаваме да си планираме останалата част от лятната почивка. Една част е вече готова и я чакаме, но имаме още 3 седмици, които трябва да „наместим“ някъде 🙂

Още нещо да питам, има ли някой кафемашина в къщи която да може да топли мляко. Аз не съм много по кафето, но обичам такова „женско“ кафе, или по точно много мляко с малко кафе. Искам машина, която не е автоматична, а полу автоматична. Така, че ти сам да си затоплиш млякото. С една дума не искам машина с капсули.

Та ако някой има и иска да сподели мнение и препоръки… Чакам..:)

IMG_8262

 

2 thoughts on “До Осло

  1. Хей, може да си вземеш кафе машина на Неспресо със отделен фротър. Имат най-различни видове кафе на капсули. А фротъра докато топли млякото го прави и пухкаво, като за капучино ☕️☕️☕️

    1. Мерси👍. Такава машина съм имала. Но не ми харесват тези капсули. Незнам какви неща има там освен кафе. Искам да виждам кафето😊🤗. Малко по старомодно.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.