Кукушкарски преживявания

Добър вечер красавици. Надявам се събота за вас е била хубава. Незнам какво е времето в България, но според мои наблюдения или се къпете в дъжд или ви тресат големи горещини.  Това са двете възможности юни месец в България ( надявам се че днес е втория вариант в умерени количества). 😀 Аз съм вече инсталирана на дивана и готова за съботния филм с домашна пица( по традиция 😅).

Днес си мислех че ще поспа до по късно предвид че се прибрахме късно от Швеция ( бяхме на пазар) но уви. Събуди ме съседския петел. Или незнам точно къде е, но щом го чувам значи е някъде на близо и това означава че е съседски. Кукуруга от 04.17 сутринта. 😏😏😏.

Днес изпробвах за пръв път пътеката за бягане. И съм много доволна, определено ще се разберем с нея. Още съвсем малко и тренировачната стая е готова. Стълбището към втория етаж и то върви добре, макар и десния ми палец да ме боли и да е подут. Мисля че отвъртях над 70 болтчета с отвертка. Предишните собственици не само бяха залепили килима за стълбището/ стъпалата, но и за по сигурно го бяха и заковала и за тях. Да да ужас! Просто за пореден път се уверявам че всичко си отнема времето. Но му се вижда края на това, вижда се.

Кафемашината иначе е вече факт. Ей тук в кухнята си червенее. Малка и дискретна. Сега само да се науча да правя хубаво кафе на нея. Че и това не е лесно, цял занаят си е. Колко градуса на водата,  как да регулираш твърдостта на водата. А да не говорим че има хиляди марки кафе😉. Та сега правя по няколко кафета на ден, за да намеря най подходящата формула.

DSC01297.jpg

ОК оставям ви. Лека вечер ❤️ Утре ще посрещам гости…

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.