Обичам Гърция <3

Здравейте късно в неделя вечерта. Надявам се и при вас тя да е била изпълнена с хубаво време и емоции. Аз съм вече в летен модус, заради времето, заради това че е толкова светло а и работата ми понамалява 🙂 . Една динамична работна седмица отмина. Браво! Но още малко и му се вижда края, Здравей лято и ваканция да след САМО две седмици. Днес обаче използвахме почивния, хубав и слънчев ден, навън. Лятото тук има много сиви и дъждовни дни, така че трябва да се възползваме от всички моменти когато слънцето реши да се покаже :). Вижте отново каква гледка се разкрива от близкия плаж още не мога да спра да и се любувам.

IMG_8280

IMG_8291

IMG_8297

Работните процеси в къщата вървят добре, нямам търпение да ви покажа какво измайсторихме вече. Но искам да ви го покажа в завършен вид, и най вече моя гордост стълбището (в което ми останаха ръцете от шкурене, дърпане и няколко пътя боядисване). Но така е, няма как!  Днес в хубавото време посетихме един нов гръцки ресторант. Охх тази Гърция! Все си ме привлича, хубаво море, храна и музика. А ресторанта беше разкошен, типично гръцки с хубава и мелодична музика и богато меню. Вкусна гръцка салата и мусака <3 само за мен.

DSC01405

DSC01406

DSC01416

DSC01417

DSC01419

За десерт нямаше място :). Ок стига толкова оставам ви. Отивам да оправям багаж, утре пътувам за България ще ходя на курс и много, много се вълнувам :).

До скоро <3

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.