Курс в София

Ох, ох, лежа си тук на леглото и пъшкам и охкам. Така е като изядох почти един килограм череши сама. Ами не бях яла череши тази години и като видях една госпожа да продава до метрото и се наредих на опашката. Та седнах после пред НДК и си ги изядох послушно. Сега обаче всичко ме боли…

DSC01484.jpg

Но иначе денят ми и целия престой в София мина много добре. Утре в 7 летя обратно за Осло. Курсовете много ми харесаха. Научих нови неща (за мен всичко в тази материя е ново), и се запознах с много хубави момичета от цяла България.

DSC01473.jpg

Първия курс, който беше вчера беше по LVL lash lifting, на български го превеждат ламиниране на мигли. Тази процедура съм си я правила в Норвегия и бях много доволна. Това е перманентно повдигане и извиване на твоите естествени мигли. Като миглите могат да се боядисат и да се подхранят с ботокс (стимулира растежа на миглите)  по време на процедурата. Харесва ми че процедурата е безболезнена, сравнително бърза 45- 60 мин, няма изкуствени удължители, подновява се чак след 6-8 седмици и няма ограничения при грим и измиване както при миглопластиката. Аз си направих моите моделки и съм много доволна от резултата .

Ето тази снимки отгоре е преди процедурата. А тази отдолу е след процедурата.

Има разлика нали и това са само естествени мигли?

Та ето това ще се постарая да си правя на себе си. Първо ще потренирам малко върху колежките, че да свикна с процедурата и после върху мен. Имам и всички материали, така че напред 😊.

DSC01447 2.jpg

Втория курс беше днес по миглопластика. Това е много по трудно от вчерашния курс по ламиниране. Защото изисква много тренировка, търпеливост и прецизност. Аз имам още много да тренирам върху кукла преди да тръгна да се упражнявам върху приятелки. Но е забавно когато виждаш какво се получава 🤗.

Та това са два курса за два дни. Много съм доволна и и много социално беше.  Успях и малко да се разходя из София и да хапна нещо вкусно, а и няколко книжки и дрешки се оказаха наобратно в багажа ми.

DSC01453.jpg

А сега е време за сън. Утре е дълъг ден 😊

Лека вечер 😊

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.