Ремонт – тренировачна стая

Здравейте, днес работя от вкъщи и успях да потренирам преди да седна пред компютъра и да отваря бумагите. Да ви покажа част от стая за тренировка. Тази стая аз лично съм я правила. Боядисах я и листите аз съм залепила, само не съм сглобявала апаратите :). Още не е изцяло завършена, чакаме една част от гиричките (мануали), огледалата за стената, степ каса и едни поставки за някои уреди. Но главната „машина“ е тук пътеката ми 🙂 . Сложихме и телевизор. Х. и аз обичаме да трениране, така че да използваме една от стаите в приземния етаж за тренировачна стая, беше задължително. Стаята не е голяма, така че много апарати не могат да се сложат, трябва да бъдем креативни в избора на такива. Виждам колко е по лесно да се амбицираш да тренираш когато ти е толкова наблизо просто скочиш в тренировачните дрехи и слезеш долу да тренираш. Няма шофиране, чанта багаж, къпане и тн. Не че не съм го правила вече няколко години, но виждам че това да ти е вкъщи, под ръка си е предимство.

DSC01516.jpg

DSC01520.jpg

Ето я и моята гордост, пътеката. Голямо приятелство! Бягането на пътеката го открих преди няколко години, преди това бях върла почитателка на часове по степ и кардио. Но един „добър“ ден нямаше място за мен в часа по кардио и аз реших да потичам на пътеката, така или иначе съм дошла. И тогава открих пътеката. Обичам да бягам най много интервали. Когато избирахме пътеката държах да бъде стабилна и да не се клати, да може да се настрой до 20 км. в час и да има добър наклон.

Силовоте тренировки никога не са ми били по вкуса, много са ми скучни няма динамика. Това тренирам колкото да не е без нищо 🙂 хахаха, но знам че са важни, за това се и мъча с тях.

DSC01518

DSC01519

До скоро <3

Днес ще правя рибни бургери, може да Ви споделя и рецептата. Стават много добри и са перфектни за грил през лятото.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.