Време за грил

Да ви кажа, че следващата ми професия може да бъде бояджия на фасади, въпреки че ще се стори може би като хвалба, но наистина съм добра, НО само върху големи повърхности и без препятствия. Ако има лампа или контакт на пътя ми, процеса спира :). И ето така цял ден горе на стълбата, долу на земята и пак горе и пак долу. Може би около 1000 пъти, а толкова много има още…

Днес решихме да изпробваме новия грил/барбекю преди да поканим гости Х. беше подбрал подходящи неща за грила и сега чакам вече с нетърпение „потупвам с крак до грила„. Моят принос е салата с българско сирене, оставила съм грила на Хокон.

DSC01591

DSC01612

DSC01613

DSC01615

Толкова е хубаво да можеш да си грилиш, без да се съобразяваш със съседи и различни норми и правила (да, когато живееш в блок, не можеш да си палиш грил на въглища, само на ток и газ), а барбекюто според нас става най добре на въглища, не сте ли съгласни?

Днес се хвърлихме в други мисли, планирахме в края на седмицата да си направим мини екскурзия към северна Норвегия, за 4/5 дни, но типично за Норге времето точно там е 12 градуса и дъжд. Самата мисъл че може да седя в хотелската стая заради „хеви рейн“, не ми се нрави. Та сега гледаме и други алтернативи, които да не са много далече. Искам природа, вода и камъни, а не на градска екскурзия, въпреки че едното предложение беше Стокхолм или Копенхаген. Та сега ще потърся нещо по подходящо с по приемливо време.

Ок сега се хвърлям да правя нещо сладкарско, защото утре имаме girly среща на полянката с две мили същества 🙂

 

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.