Нова среща, запознанство

Делници, делници понеделници. Мисля че имаше такава песен или се лъжа… За жалост деня ми не премина така седяща и гледаща през прозореца. Много задачи успях да свърша, някои от тях даже не планирани. И сега за награда съм направила ягодов сладоледен шейк. Мммм вкусно с много сладолед и ягоди. Уж отпуска и се „фуках“ че имам отпуска 5 седмици ама не. Днес запретнах ръкави, отворих компютъра и обработвах заплатите за юли месец. Все пак заплати трябва да получим няма значение, че съм в отпуска и не трябва да работя. Риск на професията, а и работата трябва да се свърши : ) .

Гледам сега че Х. обикаля ядосан като гръмоносен облак и гони птиците от верандата. Хехехе много им се дразни че му „акат“ на новата веранда и ходи с едни маркучи и се мъчи да ги пръска с вода…..

Ние има план какво да свършим по къщата преди да заминем за България и сега работим по него. Нещата вървят добре и ако успеем утре и в сряда да сложим, подовото отопление, ламината и гардероба в антрето значи сме много напред с нещата…

Днес реших да направя ягодов шейк и излязох да купя две кошнички с ягоди, а се върнах с 12 такива. Толкова бяха големи и сладки, че не можех да мина само с две. Та успях и да замразя още няколко кутийки за зимата. Това са последните ягоди за сезона тук. Като се върнем от България вече няма да има.

DSC02101.jpg

А сега ще се наслаждавам на напитката с „прясно“ четиво и нов сериал по Netflix. Утре ни престой една интересна среща, запознанство, вече нямам търпние. Ще разкажа по късно :  )

DSC02112

До скоро

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.