To the beach

Привет от плажа. Тук е топло, и температурите се покачват с всеки изминат ден. Ние работим старателно за тен. Времето просто си излита. Кога става сутрин и вечер, сигурно скоро ще стане и време да си ходим за Норге. Горещината си казва думата, за това гледаме да бягаме преди 7 сутринта, даже и тогава си е топло. Но по добре да лежим тук и да събираме слънчеви лъчи и да не се оплакваме от топлината. Че като гледам времето и прогнозите в Норвегия, и дъжда който се излива, май това ще ние лятото.

Взех си тази книга на Джон Гришам за плажа, първа книга ми е от него, въпреки че той много пише. И ми харесва. Нещо не доумявам, на мен ли ми се струва или книгите в България са доста скъпи?

А ето така си изкарваме..

 

DSC02286

DSC02369.jpg

DSC02264

DSC02399

DSC02288DSC02292

Какво ще кажете за царевица на плажа със сол увита в салфетка? Точно тя ме връща обратно в детството ми по времето на лятната ни почивка, когато господина (продавач) с царевица викаше “ Топла, вкусна царевица моля“. Той си беше кулминация на плажа преди по времето на моето детство и така като гледам все още е, защото децата го наобикалят…. включително и аз :). Х. недоумява защо точно царевица се продава на плажа, в други страни са ни предлага ли масажи, очила, касети, гривнички, но никога не и царевица…

DSC02308

DSC02323

DSC02337

DSC02367

DSC02419.jpg

До скоро <3

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.