Обратно у дома

Здравейте обратно от Норвегия. Лятната ваканция свърши за тази година. Летните почивните дни се изпариха. От както сме се прибрала съм укопирала дивана. Ям бисквити Орео и гледам сериали. Недоволствам, че лятото свърши толкова бързо.
Норге ни посрещна с дъжд и 13 градуса, сряда късно вечерта. За щастие времето сега е по добре и около 20 градуса. Знаете ли какво четох наскоро, че това лято е имало само 4 дни с температури над 25 градуса в Осло, пак казвам норвежко лято.

Аз използвам активно последните дни  преди да се върна на работа. С голям ужас отворих електронната си поща днес, за да видя какво ме очаква. Само 83 майла, това е добре, очаквах много повече, но е явно че много хора са били в отпуска. Нямам търпение да си видя колегите, да обядваме заедно и да разказваме кой как е изкарал лятото.

Ок оставям, ви последната част от багажа от почивката чака да бъде изпран и прибран, в очакване на по топли дни. Силно се надявам тези дни да са по скоро.  Ние преди малко се върнахме от Швеция, трябваше да напазаруваме за седмицата. От понеделник пак започвам със сухите пакети за работа…

IMG_9217.jpg

IMG_9215.jpg

IMG_9236.JPG

А скоро ще ви разкажа какви два таласъма са у дома и обращат къщата с главата надолу 🙂

До скоро <3

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.