Моите летни спомени 

И това лято е на път да отмине. Гледайки време през прозореца, не мога да повярвам че е все още сме август и някъде там има градуси над 30 и че някой се крие на сянка. Смешка!Но пък лятото ми остави много красиви спомени.  И сега преглеждайки си снимките от лятото, си се усмихвам широко. Разбира се не всички планове успях да свърша, много неща останаха започнати, но човек трябва да се съсредоточи върху това, което има и е постигнал а другото ще си дойде когато му е времето.

Какво допренесе моето лято да бъде запомнящото се.

Наш дом! Може би не е толкова странно, но нашето преместване и настоящи и предстоящи ремонти, са определено запомнящи моменти. Човек не всеки ден си купува жилище все пак. Юни месец използвахме активно за преместване и наместване в къщата. А ето и това е тя, нашия дом и нас като новодомци. Ремонтите все още продължават, а и изпозваме не малко часове за боядисване, подмяна на под, градина, веранда и всякакви домашни такива.

87_985595943

Приятелки! Какво е човек без приятели? Това лято се „сдобих“ с две нови приятелки. Липсваха ми именно български такива, с които да ходя на кафе, да правим типичнте женски неща.  И ето че това лято, се намерихме, изкарваме си много добре и имаме много общи планове за женски събирания и пътувания.

DSC01682

Гражданство. Това лято Получих ново гражданство. След години в Норвегия, станах гражданин на страната.

Пътешествие из Норвегия. Направихме кратка разходка из необятната Норвегия. Посетихме невероятни места и за пореден път се убедих че страната привлича с невероятна природа и гледки. Тук и Тук.

DSC01940 2

Станах леля. Голяма радост на цялото семейство. Малката ми сестра, която като деца ме преследваше навсякъде и трябваше да избягам, за да се откъсна, сега вече е мама <3 . Нямам търпение да ги видя отново.

IMG_9177

Почивка в България. Не изневерихме и на България. И изкарахме лятната ни отпуска, около две седмици там. Пясък, бяло фрапе, хубава книга, слънце и море. Какво повече да каже човек. Тези спомени си остават.

DSC02288

Суши и Маша се появиха. Къщата ми започна да се напълва с живот. Осиновихме ето тези две малки дяволчета, които точно в момента търкалят една топка с тиксо из целия хол.

_2110741474

Аз съм готова да изпратя лятото и да приветсвам есента с добре дошла. И да знам че е странно да говоря за есен когато в България е 30 градуса и много са още на плажа, но тук си е вече есен, ботите и кожените яке са изкарана, а летните дрешки са добре сгънати и прибрани. Даже децата започват училище от понеделник.

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.