Неделно

Hei, на всички в неделя. Имам чувство че уикендите често са ми по тежки от работните седмици. Ние пак сме горе на черешата, или по точно на стълбата. Добре че къщата има само четири стени и вече сме на последната за боядисване. Това си отнема време, кога погледна часовника и вече е станало 17 часа и време за вечеря. Бързаме да свършим с външните работи докато времето още позволява. Но стига толкова с тази къща.

Днес успяхме да отскочим и да напазаруваме за седмицата от Швеция. Обичам да пазарувам веднъж в седмицата. Правя един списък и тръгвам. Това всеки ден да ходя след работа и да „зяпам“ по хладилните витрини, не ми харесва, а и време си отнема. Така че всичко се пазарува наведнъж, добре че имаме два хладилника. На това му казвам удобство да живееш в къща. От дълго време живеем със седмично меню и да ви кажа много добре действа. Така планирането на вечерите става бързо.

IMG_9272.jpg

Ок сега ви оставям. Опънала съм се и се наслаждавам на неделната вечер с чаша нов чай и шоколад и с тези две дяволчета в краката.

IMG_9278

IMG_9284

От утре нова седмица нов късмет. Да си призная голямо щастие е да работиш от вкъщи в петък и понеделник, така имам чувство, че уикенда ми е 4 дни. Но не си мислете че работа от вкъщи означава само „висене“ пред компютъра. Напротив изисква се голяма дисциплина.

 

До скоро <3

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.