Неделя е!

Уикенда на улица Шебергвайен 110,  върви към своя си край. Пицата е във фурната и всеки момент ще стане готова, камината е запалена и туите са подредени и засадени. Всеки път се учудвам колко много неща човек може да свърши ако реши да стане навреме. Аз даже не се сещам всичко онова, което успях да сътворя днес. Неделя както обикновено отделяме време за седмичен пазар в Швеция. Днес останах много доволна, като видях че сме използвали само 1 час за пазара за цяла седмица и това с пътуването до там. Да живее седмичното меню и седмичните списъци. Сега поне за това не трябва да мислим. Не съм забравила, че обещах да Ви напиша примерно седмично меню и как ние пазаруваме. Поста е в процес на подготовка.

DSC02831.jpg

А сега се залавям с един превод на текст, домашно. Скоро ще ви пиша повече за този нов проект. Само да подскажа, че изпита ми за преводач наближава и то много бързо.

Ние закрихме следобеда с финала на световното по колоездене, който този път е в Норвегия.

DSC02838.jpg

Оставям ви, отивам да сваля Суши от полюлея, не мога да разбера защо толкова обича да виси на него 🙁

Днес успяхме и да запазим място на Суши и Маша в котешкия пансионат. Скоро се очертава да пътуваме малко на почивка и по работа, та и те също ще отидат на отдих 🙂

 

 

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.