В подготовка на седмицата

Здравейте банда. Аз днес работих от нас и приключих по рано. Сега с котките си правим компания. Хокон е на среща в Осло, и ние сме по женски сами в нас. С едното ухо слушам „Двама мъже и половина“, но главата ми е ангажирана на друго място. Утре започвам деня със среща с ръководството. Ще говорим за заплата ми и за евентуално увеличение за 2018. Бюджетите за следващата година се изготвят сега, така че уговорките за заплати при нас се правят от сега. Та аз сега седя и си записвам доводи и аргументи защо смятам, че трябва да получа по висока заплата.

Следващите дни ще изкарам в Осло. Даже няма да се връщам в къщата, а ще остана там. Тъй като ще имам и изпит и съм притисната от времето, не искам да се мотая по влакове и спирки.

Вижте какво успяхме да сложим днес в градината до ябълката. Хранилка за птички за зимата. Тъй като зимата тук си е сурова, даже жестока, и врабчета и други такива малки птички няма как да намират храна, е добре да им се помогне. Днес вече няколко пъти ходих до статива да видя дали някое птиче е яло, но май още не са разбрали, че сме направили „птича шведска маса“. Сложила съм им 4 вида семена, все нещо трябва да харесат тези птичета..

DSC02896

DSC02898

И докато говоря за храна отивам да си видя моята каша. Днес ще вечерям овесена каша. Знам че не е истинска вечеря, за някои. Но днес съм сама и си викам защо пък не.

Хайде до скоро <3

 

 

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.