Не планиран престой

Здравейте, ето това е моя ден днес, на дивана с чай и лукчета. Но пък се надявам че вашия ден да е бил по ползотворен от моя. Аз съм хремава, или както казвам  не във форма. От както се върнах от Братислава се разнасям с носни кърпички, даже гърлото не боли и лека температура имам.Това е типично за мен когато имам трудни и дълги периоди на много работа и ангажименти с малко храна и малко сън с една дума от всичко по малко. Точно тогава ме удря нещо, я главоболие я настинка. Та сега трябва да се взема в ръце и да се погрижа за мен. Днес прецених че е по добре да си остана в къщи.

Та днес само лежа на дивана със Суши и Маша гледам сериали и пазарувам по интернет  🙂 . Гледам, даже че е пристигнала и роклята ми за съботното парти, не съм я пробвала но мисля че ще стане. Този път исках пайети и блясък, нали е вечерно излизане. А и всички са облечени с вечерни рокли и костюми. Не съм мислила още с какво ще я комбинирам, но ще измисля нещо. В събота са именно годишните награди на организацията по Сноуборд.

DSC03046.jpg

Трябва да съм здрава до тогава, не ми се ходи с червен нос и сополи. Хокон днес милия е като медицинска сестра, носи ми периодично какао с много сметана, сладолед и пресен сок от портокали <3 .

Аз добре че се сетих да си купя малко лекарства от България, фервекс и стрепсилс. Тук човек почти нищо не може да си купи в аптеката. Аптеката са я превърнали в магазин за козметика. Сещам се преди години ме болеше силно гърлото, а лекаря ми каза да си жабуря устата с вода за устната кухина и щяло да облекчи болката. Но както и да е и това ще мине. Знаете ли вече запознах да пазарувам подаръци за коледа? Като съм в интернет поне нещо полезно да свърша. Скоро ще ви покажа няколко примерни подаръци за приятелки.

И да ви се похваля нещо преди да ви кажа чао. Вижте колко много птички има на моя статив за храна. Минала седмица сложихме нещо като хранилка за птички за през студения период. И сега вече много птички го окупирват ежедневно <3

IMG_9772

До скоро <3

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.