Да полеем повишението

Пак подготвям багаж. Последно време май това ми стана обичайно занимание. Заминавам за Осло, ще ходим на годишните награди по Snowboard. Роклята и токчетата са в багажа. И макар, че носа и гърлото все още не са напълно ток и жица дето му казват, отиваме. Принципно въобще не обичам да ходя на такива събирания особено свързани с работата ми. Всички се познават, движат се в едни и същи среди на сноуборда, и говорят за кой какъв трикс е направил, колко пъти се е завъртял и всякакви такива неща. Аз, нямам много общи теми с тях. Но не мога да не отида, все пак работата ми го организира, а и колегите толкова се потрудиха.

Вчера излязохме с Хокон да полеем увеличаването на заплатата ми. Помните ли че имах среща с ръководството. Повдигнах въпроса за заплата ми за 2018г. Бях си подготвила аргументи и доводи в главата. Но тази среща мина точно за 12 мин. Седнахме, казаха че са доволни от мен и питаха колко искам, за да съм мотивирана и за следващия сезон. Аз казах колко искам и те казаха ГОТОВО. Стиснахме си ръцете и след 12 мин, излязохме от стаята. На това му се казват добри преговори. Доволна съм, даже сега си вика трябваше май да каже друга сума хехехе. Не не шегувам се. Доволна съм, харесвам си работата, а и те показват че също ме ценят и са доволни от това което върша.

Та вчера с Х. излязохме да хапнем и на кино. Странно е но това ни е първото излизане в този град. Обикновено ходим или в Осло или в едно съседно градче, което той познава по добре.

DSC03060

DSC03063

DSC03068

Суши и Маша са вече на 5 месеца и даже вече имат запазен час за кастрация и ID чип следващия месец. Повече нямат да бъдат разхождани на каишка, а ще могат да върлуват сами.

IMG_9812.jpg

Е аз отивам да разходя новата рокля и токчетата.

До скоро <3

 

One thought on “Да полеем повишението

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.