С тези двамата

Здравейте от Норге. Подготвяте ли се Хелоуин? Ние току що се върнахме от пазар с лакомства и бонбони. Приготвяме се за децата, които ще се изсипят на врата ни този уикенд с разни страшни костюми. И въпреки че Хелоуин е във вторник, знам че много от тях ще ни посетят още утре. Живеем в квартал с много деца и много от тях минават и махат през прозореца на Маша и Суши. Сега само ми остана да разпределя лакомствата в малки прозрачни торбички и да напълня кофата за Хелоун.

От пазара се прибрахме и с тези двама другари, тиквите за Хелоун. Хокон каза че ще помогне да ги изрежем и да ги превърнем в два страшни хелоунски фенера. Взех и малко украса под формата на паяжини и скелети….

IMG_9865.jpg

Този уикенд се очертава да сме си в къщи, за което се радвам. Последния месец не се спрях от пътувания и отсъствия. За това този уикенд малко по „слоули“. Но още от другата неделя сме пак на път.

Утре съм замислила да сгъна едни бутерки покрити с мед, ябълки и бадеми, малко така по специални. Ще ви споделя утре как са станали.

Ок оставям ви отивам да видя Суши и Маша те имат подарък ново легло, което ще използваме когато отидат на котешки пансион. Казаха ни да подготвим играчки, катерушки и легла с които са свикнали, така че да не им е прекалено чуждо..

До скоро <3

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.