Да запретнем ръкави

Ох, малко да си почина и да ви кажи здрасти. Днес не съм се спирала от ставането до сега. Когато имаш само един уикенд бързаш да наваксаш със всички домашни задачи, които са били отложени през седмицата. По плана ми за днес беше засаждане на цветя за пролетта. Лалета, минзухари и едни такива жълти, великденски лилии. Май засадихне над 80 лалета с различни цветове и сигурно толкова минзухари. Нямам търпение да стане вече пролет и да видим как сме се справила.

DSC03117.jpg

Успяхме да се справим и с издълбаването на тиквите за Хелоуин. Лакомствата са вече пакетирани и скоро очакваме децата. Гледам че Суши и Маша също са легнали пред прозорците в очакване на децата..

Аз не ви казах, но вчера след като купихме лакомствата реших да ги пробвам и ей така я от това малко, я от другото и днес не ми се иска да виждам повече гумени бонбони поръсени със захар.

Сега вече сме се инсталирала пред телевизора и ще гледаме Кръстника. Тази поредица от филми така и не съм я гледала. Да, да знам че е срамота, за това се вземам в ръце и ще ги изгледаме всичките през уикенда.

И още нещо вижте кой мина днес да си хапне от птичата шведска маса. Един кълвач <3.

IMG_9824.jpg

До скоро добри хора <3

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.