Неочакван подарък

Здравейте на път за фитнеса. Днес ще карам един час колело. Не съм сядала на седалката от пролетта, с този ремонт и тази къща както пролетта така и лятото се изпариха и за колело не остана време. Днес сутринта на врата се появи кола за пратки. Бях много учудена какво сме поръчали, което да има нужда от доставка. Но после се оказа, че ни носят подарък.

Родителите на Хакон искаха да ни направят подарък за къщата. Аз си мислех в началото че ще ни подарят чашка, чинийка, дъска за рязане ей такива неща. Но… Картини от изложба, дори не ми е минавало през главата!

DSC03155.jpg

Сега да не си помислите, че съм неблагодарна. Просто си мисля, че картина е задължаващ подарък (особено от родители). Ние имаме друг стил: огледала, снимки на стените, не толкова картини. А и все пак имам чувството, че трябва да са на видно място, че като дойдат родителите му, да видят че сме ги оценили.

Аз в никакъв случай не съм човек по изкуството, признавам си. И не разбирам от това. Даже ми трябваха няколко минути, за да разбера дали картините ще стоят вертикални или хоризонтално. Хокон каза че са хубави 🙂 . След леко умуване, решихме да ги закачим на втория етаж пред една от спалните. Силно се надявам родителите му да не са си правили планове, че ще ги закачим в хола.

DSC03158.jpg

Но толкова по този въпрос. Днес успях и да забъркам ето тези бутерки с ябълки и няколко със сини сливи. Не ми допаднаха, станаха като подметка, не се надигнаха. Разбира се, че ви споделям едновременно опитите които са успешни, и такива които са по маааалко успешни, като този. Така че слагам един голям Х (кръст) на тази рецепта.

DSC03112.jpg

А сега скачам в панталоните за колоездене и изчезвам.

До скоро<3

 

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.