Не само ние на хотел…

Петък е, най накрая… Ние се подготвяме за път. Това с багажа никога не ми е било силна черта. Все някак си го оставям за после и по после. Докато Х. старателно си е сгънал нещата и подредил куфара. Но не само ние ще пътуване и спим на хотел. Запазихме котешки пансион за Суши и Маша. Малко ми е странно, че ще бъдат там, но се надявам да ги гледат добре. Днес извадих клетката, игричките и катерушките на котките, така че да могат да си ги помиришат и настроят че скоро са на път.

DSC03162

DSC03164

Когато решихме да си вземем котки знаехме, че паралелно с радостта която носят си е и отговорност и до някаква степен ограничение. До сега можехме просто да си съберем багажа и хоп да ни няма. Сега вече трябва да обмисляме кой ще се грижи за тях и колко време може да ни няма. Е нещата ще станат по добре от средата на този месец когато ги кастрират и сложат чип.

Тук да си оставиш четириногия любимец в пансион е нормално, това разбира се ако нямаш познат който да идва да ги наглежда. Ние не искаме да ангажираме хора, за това сме на пансион. Тъй като котешкия пансион е често пълен и няма свободни места. Основно правило е да резервираш престоя на любимеца дълго време преди пътуването. А особено лятото, ти трябват даже и връзки :).  Котки които нямам карта с ваксини не се приемат. Като мъжките задължително трябва да бъдат кастрирани. Тъй като са сестри поискахме да са в клетки с възможност за преминаване от едната клетка в друга.

Ако Суши и Маша се държат добре ще ги пуснат заедно с други котки. Цената на пансион на вечер е 50 лв. със закуска :):):). Но ние им носим храна, която знаем че обичат.  А ето го и него пансиона.

И така оставям ви. Сега ще подготвяме вечеря.

DSC03174

DSC03176

Ох как ще ми липсват тези двете… <3

До скоро<3

 

 

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.