Подранили коледни подаръци

Да да ноември е, но знаете ли какво? Аз съм готова с подаръците. Уаууу! Е не всичките, но основните, а другите са в главата ми. Днес ще ви покажа някои от моите идеи за подаръци за приятелки, колежки или за някоя „свята роднина“ като тъща, свекърва…Първото важно правило е бюджет на подаръците. Пари от кредитна карта за подаръци на приятели и други възрастни не вземам. Ако нямам финансова възможност за подарък от магазин, мисля че домашно направен сладкиш или курабийки красиво опакова са един достоен подарък. Лично аз се радвам на всичко домашно направено, защото ми показва, че човек е вложил старание и е мислил за мен когато го е правил. Така че конфитюр, мед, домашна лютеница „Да, носи ми го“! А знаете ли колко вкусни и красиви  шоколадови бонбони с формата на сърце могат да се направят? Мммм…. Ето тези вкусни сладки бях правила преди време. Рецептата е тук

Ако пък си решила да купиш подарък ето и някой друг съвет.

Електрическа четка за зъби. Това определено го препоръчвам. Няма да казвам,(защото знаеш) че грижата за зъбите е важна и е от много голямо значение за общото ни здравословно състояние. Четките ги има в най различни ценови диапазони.

DSC03058.jpg

Какво ще кажеш за мек шал, може и вълнен. Перфектен за зимата към едно палто. Винен цвят или цвят горчица подхожда на почти всичко, според мен.

IMG_9915.jpg

Добре какво ако изненадаш приятелка с едно кино, по женски. Тук в Норвегия можеш да подариш подаръчна карта за кино с определена сума. Като в картичката прикачена за кинокартара можеш да напишеш някакво послание от рода на “ по женски“. А ако добавиш още малко пари ще има и за пуканки и кола 😊.

DSC03056.jpg

Ето това ще са подаръци за колежките. Да точно така малки кремчета за ръце от България. Ухаят невероятно, перфектен размер за дамската чанта. И цената не е лоша.

DSC03169.jpg

Харесват ли ви тези „а ла ръкавици“? Перфектни за кожено яке. Плетивото  последно време е хит. Хубави плетени ръкавици или шапка, мисля че също биха зарадвали приятелка или роднина. А и ако ти можеш да го изплетеш, просто няма грешка <3.

IMG_9921.jpg

Надявам се съветите да са ви допаднали? Важно е подаръците да бъдат направени и купени от сърце. И макар и за някого да е още рано за коледни празници, то си мисля че е добре човек поне да има план.

До скоро <3

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.