Заек с Дурасел

Уау, вече стигнахме и до срядата. Тази седмица съм като заек с Duracell батерии. Върша задача след задача. Нямам почивка. Преди малко се прибрах от семинар. Днес и утре заедно с други 200 човека, от региона ни просвещават в законовите промени, в сферата в която работим. Часовете по време на тези семинари се точат мноого бавно, а най-интересното са обяда и паузите. Дори лекторите, за да ни поддържат будни бяха подготвили quiz.

Сега вече съм на топло у дома до камината. Суши и Маша мъркат до мен. Утре ги очаква голям ден. Ще се кастрират и ще им се сложи чип- ID. Да ви кажа аз вече придобивам коледно настроение. Поне от към температура го докарваме. Студено  и мрачно! Магазините са вече пълни с коледни стоки и украси. Дори по телевизията въртят коледни предложения. Даже ще си призная, че започнах да слушам радио канал само с коледни песни (P7 Jul). Решила съм на 2. или 3. декември да качвам украсата, няма да чакам повече.

DSC03280.jpg

Сега съм се завряла в интернет сайтовете. Поръчвам ли, поръчвам. Само натискам копчето- купувам, купувам и пак купувам. Да живее e bay. Принципно не обичам да пълня къщата с дреболийки (май това правило не важи за дрехите ми, които по някакъв магически начин просто се пълнят и пълнят в гардероба). Сега разглеждам котешки костюми за Коледа. Нали ще имаме коледно парти и двете трябва да имат костюм или аксесоари. Спрях се на няколко предложения. Май като гледам има много повече неща за кучета от колкото за котки, но и тях ще накичим.. 🙂

 

Отделно съм решила тази година да изненадам Хокон с предколеден календар. Незнам дали се сещате, но миналата година той ми направи такъв. Виж тук. Всеки ден от 1. декември до 24. декември се отваря по едно пликче, което символизира дните оставащи до Коледа. Беше много мил жест и сега ми се иска да направя същото. Не искам да използвам много пари за скъпи подаръци, по скоро ще има неща със сантиментална стойност и закачки, както и покана за романтична вечеря, масаж, кино, наша снимка за бюрото му, ето такива неща. Сега го замислям. Ще ви споделя разбира се и крайния резултат.

В България започнаха ли да се правят такива неща?

До скоро <3

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.