Да драсна някой ред за приятелството

Наближа нова година, време в което обичам да погледна назад и да драсна някой ред за това кое мина добре и кое не толкова добре през изминалата година.
Да, да знам че има още месец и половина докато гръмнем шампанското.Тази година се пречупих на много фронтове. Излязох от зоната си на комфорт и направих няколко плахи, но решителни стъпки. Стъпки на които сега бера вкусни плодове. Положих основите на това да живея без „болно“ да ме интересува каква мислят другите за мен, така нареченото хорско мнение (разгеле на 33 г., не е зле че се осъзнах).

Една от стъпките беше с ето този фейсбук анонс, Ало търся си приятелки, който написах със свито, но решително сърце през март месец.

Както знаете този анонс резултира в няколко срещи, нови запознанства и приятелства. Даже ново хоби-български народни танци ❤️.

Останах с впечатлението, че не само аз си търся приятелки в Норвегия, но и че много момичета биха се радвали да се запознаят с повече българки. За това аз пак писах 😊 в страницата на българите в Норвегия. Заедно с една приятелка, поканихме момичетата, желаещи да се запознаят с други такива на среща/ кафе. И писах..

Здравейте,
Преди около 6-7 месеца писах в групата с надежда да намеря други българки с които да се запознаем.
Много хора писаха, изпратиха предложения за приятелства във Facebook и съвети за това къде мога да срещна други.
Останах направо без думи от положителния респонс на поста. Разбрах че не само аз си търся приятелки.
От тогава нещата се промениха. Намерих познати, създадох нови приятелства, намерих групата по народни танци.
Сега заедно с Petya Vasileva искаме да организираме среща/кафе с други българки в Осло. Така че дами ако имате време и желание да се запознаем повече българки, то нека се срещнем.
Да се запознаем на 18. ноември (събота) от 16 часа в Осло, пред пресловутия тигър 🙂?

Skjermbilde 2017-11-19 kl. 18.41.50.png

 

И хоп вчера се събрахме, 9 мадами на кафенце от 16 до 20 часа. Със сигурност можехме и да поседите повече. Телефонни номера и фейсбук контакти се размениха. Даже планове за бъдещи кафенца, кино и събирания си направихме. Сега ще правим женска Facebook група 🤛. Бг дами в Осло 💕.

DSC03305

DSC03319

DSC03321

ОФФ колко е хубав само живота ❤️

Ок мили, отивам да си гледам котетата които са още болни и кисели след кастрацията в четвъртък. Хубава седмица на вас ❤️.

P.S Извинявам се за лошото качество на снимките, предвид че осветлението беше лошо, но заложихме на хубавото настроение, което мисля че се вижда въпреки лошото качество на фотото.

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.