„Свята“ жена на гости

Здравейте в понеделник. Надявам се че сте добре и на топло и че се занимавате с нещо интересно. При мен деня мина бързо в срещи и презентации на отчети и прогнози.  Сега съм се излегнала и гледам kоледен филм с горещо какао. Хокон не обича коледни, американски филми. Твърди че всичко изглежда толкова перфектно и нагласено, че чак е нереално. Но аз обичам да си живея в моя коледен балон и никои не може да ме мръдне от там.

Този уикенд е големия ден, поканили сме семейството на Хокон на есенна вечер, с вечеря. И аз горката съм се шашнала с меню, декор, разместване на столове, помощни масички. Семейството му е много готино, ама така всички наведнъж не са ми се появявали на вратата.

А и искам всичко да мине добре. В главата ми си правя планове за цвят на салфетки, може би шишарки по масата, или не по добре лешници, или не може би кестени. Или малки тиквички? Искам и платнени салфетки и май ще изкарам големия сервиз. А да не говорим за менюто. Трябва да измислим нещо. За щастие Хокон е готвача в нас, аз съм по аранжиране, салатати и десерти 😊. Ама те с тази руска салата ще ме запомня. На всички гости я сервирам, ами какво да направя като толкова я харесвам, и ми се получава де ☺️.

Утре съм на курс, отново. Но съм решила след това да отскоча до магазина, за да напазарувам малко свещи, миризмичка и други такива неща за гостите. Само да не се получи да се обаждам на Хокон да ме прибира с торбите. Искам и балони, но Хокон протестира и спира.

Аз ще ви покажа разбира се всичко.

Ок сега продължавам да си гледам филма.

П.С. Може би да направим шведска маса? Това е добра идея. Все пак „свята жена“ ще дойде 🤣

До скоро <3

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.