Предколеден календар

Чувате ли звука на звънчета? Коледа идва… Аз тези дни майсторих предколеден календар на Хокон. Както ви споделих миналата година той ме изненада с такъв и на мен ми се прииска да направя същото за него тази година. За това тайно подготвях моя предколеден календар и на 1. декември го закачих на мястото му. Малко ми беше трудно да му намеря подходящо място, но мисля че точно тук  пасна добре.

IMG_0145

IMG_0146

IMG_0156

Идеята ми за неговия календар беше във всяко едно прозорче до 24 декември да има по нещо, което или можем да вършим заедно или малки нещица които знам че ще му свършат работа.

А сега ще ви разкрия и част от изненадите зад прозорчетата на календара. Сред „подаръците“ има, билетчета от държавната лотария, билети за кино, свещ с бележка че го очаква романтична вечеря на свещи, купила съм билети за виенското колело на коледния пазар в Осло. Сред прозорчетата в предколедния календар съм скрила и баналните, но нужни чорапки, ръкавици за ексфолиране, любим дезодорант, както и някое лакомства. И разбира се любимата му безалкохолна напитка. Има дни в които го каня на кънки на лед, или го приканват да си избере торта по избор която да приготвя. Скрила съм и „услуги“ от рода на лично направен масаж, 5 тениски по избор които ще изгладя (да, да аз не гладя в нас, така че това си е  голям подарък). Купила съм и продукти за коледни бисквитки и марципан, така че да си направим коледна работилница. Беше ми много интересно да работя с календара. Някак си усмивката беше все на лицето ми когато слагах нещата и си мислих как Хокон би се зарадвал.

Да ви споделя и още нещо. Аз също получих предколеден календар от Хокон. Аз го бях разконспирирала още преди известно време ( хехе). Той беше опънал едни шнурчета, едни пакетчета, така че не беше особено трудно да се досетя ❤️. Ето и неговия календар за мен 💕❤️💕❤️.

IMG_0153

IMG_0154

А вие приготвяте ли предколедни календари? Аз като цяло съм за такива календари, които са свързани с дейности, активитети в които цялото семейство участва. Не се ли отнася Коледа именно за това, да изкарваме повече качествено време с близките и хората покрай нас?

Ние купихме готов предколеден календар за Суши и Маша. Днес отворихме третото прозорче и там се падна вкусотия, която те веднага погълнаха.

DSC03442.jpg

Така всички в нас получиха свой си предколеден календар. Щастлива къща 🏡.

А сега отивам да слагам коледното дърво. Нямах време тази седмица, но вече е срамота и се захващам.

А това ми се падна от предколедния календар днес. Не е ли прекрасна тази коледна играчка, която ще намери място на коледното дърво.

DSC03440.jpg

До скоро ❤️

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.