Коледно дърво

Готово. Коледната украса е вече сложена по местата, или почти. Оставя да сложа няколко венчета на вратите. Вчера се стегнах, запретнах ръкави и го направих. Качих всички чантички и кашони с украса от приземния етаж и започнах да оглеждам и разпределям кое къде ще пасне. Поне тази година има достатъчно място украса. Даже мисля, че украсата не е достатъчна, така че ако ми допадне нещо подходящо ще го взема. Всяка година забравям какво имам като украса. Нали мина почти една година от предния път? И не помня. Даже бях забравила, че имам такива стъклени топки със сняг, нали се сещате като я обърнеш и все едно се сипе сняг.

За сега съм сложила коледното дърво и малко украса на втория етаж. Много ми се иска да украся и стълбището.

Още не съм запознала котките с коледното дърво. Държа затворено, но ще трябва и това да стане. Охх малко се притеснявам, такива клипчета съм гледала с коледни дървета и котки, не ми се иска и при нас нещата така да се развият. Даже превантивно не съм слагала украса по долните редове на елхата. Въпреки, че Х. твърди че това едва ли ще ги спре, ако са решила да докопат някоя топка. И така след близо 2 часа разопаковане и под звуците на коледна музика се получи това.

DSC03476

DSC03445

DSC03461

DSC03479.jpg

Тази година заложихме и на няколко коледни човечете/ джуджета. Ето това височкото момченце с рогцата го кръстих Матейюс. В този момък ми е надеждата да опази коледното дърво от Суши и Маша.

DSC03477.jpg

DSC03466.jpg

Имам и план Б, ако нещата загрубеят и котките вземат коледното дърво за „мезе“, ще преместя дървото на втория етаж. Жалкото е че няма да можем да му се радваме толкова често, след като не прекарваме толкова време горе.

Но ще видим, може би се притеснявам без основа.

Вие украсихте ли?

До скоро <3

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.